Battle Of Britain

205,00 kr.
Varenummer: PSC010

Battle of Britain af Richard Borg, er en remastering og opgradering af den klassiske, højt elskede gamle TSR-klassiker.

Denne opgraderede version tager al den geniale mekanik og funktioner fra det originale spil og tilføjer nye funktioner for at give en endnu mere spændende og tilfredsstillende spiloplevelse, inklusive nye strømlinede dogfighting og brændstofregler, ace fighter eskadroner og evnen til at spille kortere scenarier i 1- 2 timer eller hele kampagnespillet på 3-4 timer.

Antal spiller: 2 - 4 / Spilletid: 90 - 210 min. / Alder: 10+ / Level: Medium/Light / Udg. 2017 / Engelsk manual

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Tag kommandoen over RAF Fighter Command, sæt dine for få jagereskadroner sammen for at beskytte dit hjemlands byer, industrielle ressourcer, lufthavne og vitale radarkæder mod bølgerne af Luftwaffe bombefly som har til hensigt at ødelægge dem for ikke at snakke om sværme af jagere, der har til hensigt at tilintetgøre RAF.

Kan du forpurre Luftwaffes bombemissioner og overleve længe nok til at vinde spillet?

Eller tag den Tyske kommando over Luftflotte 2 og 3 i Nordfrankrig samt Luftlotte 5 i Norge og brug dine talrige bombeflyseskadroner, beskyttet af dine talrige jagereskadroner til at gennemføre en række specifikke bombemissioner for at vinde spillet.

Men lad dig ikke narre af din startstyrke! Dine tab vil ikke blive erstattet når Spitfires og Hurricanes laver huller i dine rækker.

Dine mellemstore bombefly er ikke rigtig egnede til strategiske massebombninger og vil kæmpe for at fuldføre deres missioner.

Dine jagereskadroner, selvom de hovedsageligt består af den fremragende Messerschmidt 109, vil kæmpe med brændstof og ikke have rækkevidden eller udholdenheden til at beskytte dine bombefly ordentligt.

Plastic Soldier Company har tilføjet sin plastik miniature ekspertise, for at skabe nogle fantastiske små 1/300-skala plast flymodeller.