1500: The New World

415,00 kr.
Varenummer: DV1-009

1500 - The New World er et brætspil for 2 til 6 spillere! Hvert spil sættes op på 10 minutter og spilles på under en time! Det er et hurtigt flydende spil og perfekt til afslappede samt seriøse spillere fra 12 år!

Expansions kort skal købes separat, spillet giver herved mulighed for at spilles som solo spiller, eller vælge en nation man vil være.

Antal spiller: 2 - 6 / Spilletid: 40 - 60 min. / Alder: 12+ / Level: Light / udg. 2017 / Engelsk manual.
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Video:

Hver spiller vælger farven for deres brikker og placere deres Victory og Royal support brikker på kortet.

Så samler spillerne koloni-brikkerne som matcher deres farve foran hver især.

Alle modtager så et antal kort ifølge opsætnings manualen, som er bestemt efter hvornår det er spillerens tur. når det så er spillerens tur kan denne spille et hvilket som helst kort.

Kort kan spilles ved at følge teksten. Der er to slags kort: actions kort som du spiller under din tur, eller Reactions kort, som du kan spille som en modreaktion under en anden spillers tur.

Hver spiller kan bruge eller gemme så mange kort de vil på deres tur, men kan ikke have flere kort på hånden ind Royal support tælleren tillader.

Hver kort kan ud over teksten også bruges som basis actions til at lave en koloni, reducere en koloni, reparere en koloni, eller op/ned justere din eller dine konkurrenters Royal support (hvor mange kort du får næste runde).

Nå du er færdig med at bruge dine kort, er det tid til at regne dine point ud for din tur, du modager 1. point for hver koloni du har på kortet og i bonus 2 mere for hver region eller handels export monopoler du har. (Struggling kolonier skal modregnes ved spillers tur)

Når alle spiller har haft deres tur, skiftes turbrikken til et nyt år og når den lander på "game over" feltet, så er spillet slut.

Vinderen af spillet, er den spiller med flest point.

Basis spillet er for 2 - 6 spiller, men med Nation udvidelserne, kan det spilles som solo.

Spillet kommer med et smukt kort, kvalitets spillekort, tykke brikker og let læselig manual

Udvidelser er ikke inkluderet i basis spillet.


For manual: TRYK HER

For manual solo: TRYK HER