Labyrinth: The Forever War, 2015-?

240,00 kr.
Varenummer: GMT1918

Den 29. juni 2014 udråbte ISIL et verdensomspændende kalifat baseret på en Islamisk Stat, der er skåret ud af dele af Irak og Syrien, med hovedstaden i Ar-Raqqah, Syrien.

Dets styrker rykkede hurtigt frem, erobrede Mosul og truede Bagdad og nøgleområder i Syrien.

Kalifatet nåede sit territoriale højvandsmærke i slutningen af 2015.

Obama-doktrinen opfordrede lokale allierede til at bære hovedparten af kampene efter at være blevet trænet og organiseret af amerikanske styrker og støttet af en ekstra tung dosis af Allied Air Power.

Ville denne langsomme men metodiske tilgang generobre det nyligt tabte territorium, eller ville den jihadistiske jugernaught fortsætte sin ustoppelige fremmarch?

Antal spiller: 1 - 2 / Spille tid: ? / Alder: ? / Level: Medium Heavy / Engelsk manual / Udg. 2020


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Labyrinth: The Forever War, 2015 - ? er et kortdrevet brætspil med 1-2 spillere, der simulerer på strategisk niveau islamistiske ekstremisters igangværende forsøg på at påtvinge den muslimske verden deres religiøse styre.

Det fortsætter, hvor Labyrinth: The Awakening, 2010 - ? slap og tilføjer nye begivenhedskort og regler for at dække de sidste fem års historie.

Siden udgivelsen af ​​Labyrinth og dets første udvidelse har fans af spillet udtrykt et ønske om at opdatere det baseret på nyere begivenheder, og en række idéer og varianter af begivenhedskort er frit blevet delt online.

Denne anden udvidelse til Labyrinth-spilserien opfylder denne fortsatte interesse ved at levere opdaterede begivenhedskort og tillader spillet at fortsætte med at tjene som en effektiv strategisk niveau model for de igangværende kampe i den muslimske verden.

Labyrinth: The Forever War, 2015 - ? bruger nøjagtig de samme regler, sejrsbetingelser, kort, komponenter og diagrammer som dets forgængers spil og udvidelse.

Ejerskab af Labyrinth and Labyrinth: The Awakening, 2010 - ? er påkrævet for at kunne spilles.

Der er sket meget i den muslimske verden siden slutningen af ​​labyrinten: Awakening-begivenheds kort sættet (omtrent 2015) med en række undertemaer over hele kloden der giver anledning til en ny fortælling, der har spillet ud over de sidste fem år; disse omfatter:

Vækst og derefter sammenbrud af det fysiske islamiske stats kalifat

Øget iransk/saudiarabisk rivalisering og magtskrig

Regeringens undertrykkelse  (Syrien, Tyrkiet, Saudi-Arabien osv.)

Øget kvinderettighedsaktivisme i hele regionen


Øget russisk og anden international involvering i Mellemøsten


Utrolig vold uden for Mellemøsten fra ISIL og andre i Europa, New Zealand, Sri Lanka og andre steder


Præsident Donald Trumps og hans personligheds indflydelse på USA's udenrigspolitik


Fortsat aktivitet af afrikanske jihadister


Internationale flygtninges situation


Ny magtrivalisering mellem USA, Rusland, Kina, EU og Storbritannien


USA afgiver en vis grad af autonomi i dele af kloden til gengæld for større regional sikkerhed.

Bortset fra det første punkt på denne liste er ingen af ​​disse blevet fuldstændig løst, selvom nogle har lavet bevægelser i den ene eller den anden retning.

Labyrinth: Forever War er designet til at udforske hvert af ovenstående spørgsmål som en del af den større konflikt mellem Vesten og jihadistiske elementer som fortsætter den dag i dag, selvom med en lavere intensitet end set i de foregående 15 år.

I løbet af tiden fra kort sættet af Labyrinth: The Forever War-udvidelsen (2015-til nu) er der sket meget: Den fysiske Islamiske Stat er kollapset og ingen nye nationer er faldet i borgerkrig.

Regeringen er også blevet forbedret på andre områder hvor både Syrien og Nigeria er i færd med at stabilisere sig selvom konflikterne i Yemen og Libyen stadig er uløste og førstnævnte vokser til at erstatte Syrien som det land med den nuværende største trussel mod den menneskelige tilstand inden for dens grænser.

Forever War vil udforske alt det ovenstående i en konkurrencedygtig politisk-militær simulation, og som et aktuelle begivenhedsspil vil det måske hjælpe hver enkelt af os med at forstå den igangværende og udviklende globale rivalisering i et bedre lys.

For regler: TRYK HER


Unboxing:Combined Rules of Play and Play Book

120 Event Cards

3 Double-sided 8 x 11 Card Stock Reference Cards (1 side for updated tables and 5 sides for Bot charts)

13 new markers (16 Events (3 double sided)) 9/16 of an inch and 1 larger 9/16 x 1.5 inch counter

Large, Game Expansion style Zip-loc bag in-lieu of box