Min virksomhed og mig

 

Hej 

Jeg startede min webshop i 2020, med det formål at udbrede kendskabet til historiske strategiske krigspil her i Danmark og da jeg selv er inkarneret bræt spiller med strategi og taktik som hoved interesse, ligger det lige for at kombinerer det med min hobby.

Denne shop er på ingen måde min levevej men mere en niche shop, hvor jeg med tiden håber at kunne give dig der har interesse for denne form for spil, et sted hvor du kan søge hen, når spille abstinenserne trænger sig på og vide at du er i sikker hænder.

Jeg har de titler jeg nu engang har, men med tiden skulle det gerne blive til en slikbutik for os der elsker Strategispil, det der med at åbne sit nye spil og den der følelse af at man er del af en ny historie hver gang man stiller sit brætspil op til et nyt slag, eller udfordringer.

Mine mål er at være realistisk i pris og god i kvalitet, men samtidigt ikke lukke øjnene for at der skal indtægter til at dække udgifter, derfor håber jeg også at få en loyal skare af ligestillede, som vil være med til at holde min shop i gang og derfor må du meget gerne hjælpe til med at promoverer min shop.

Med håbet om mange fremtidige handler og gode brætspilstimer.

Flemming Mønsted