Min virksomhed og mig

 

Hej 

Jeg startede min webshop i 2020, med det formål at udbrede kendskabet til strategispil genren her i Danmark og da jeg selv er inkarneret bræt spiller ligger det lige for at kombinerer det med min hobby.

Denne shop er på ingen måde min levevej, men da jeg syntes mange af de shops jeg har været i både på nettet og fysisk simpelthen er for rodet, så håber jeg med tiden, at kunne give dig der har interesse for denne form for spil et sted hvor du kan søge hen, når spille abstinenserne trænger sig på og vide at du er i sikker hænder.

Det kan ske at der kommer Euro/builder/settler spil og lignende til samlingen, hvis de ligger inden for min forståelse af strategi/taktik, bare for at få lidt ro på en hjemmefronten som ikke helt har forståelse for en wargamers passion.

Jeg har de titler jeg nu engang har, men med tiden skulle det gerne blive til en slikbutik for os der elsker Strategispil, det der med at åbne sit nye spil og den der følelse af at man er del af en ny historie hver gang man stiller sit brætspil op til et nyt slag, eller udfordringer.

Mine mål er at være realistisk i pris og god i kvalitet, men samtidigt ikke lukke øjnene for at der skal indtægter til at dække udgifter, derfor håber jeg også at få en loyal skare af ligestillede, som vil være med til at holde min shop i gang og derfor må du meget gerne hjælpe til med at promoverer min shop.

Med håbet om mange fremtidige handler og gode brætspilstimer.

Flemming Carl Otto Mønsted