1862: Railway Mania in the Eastern Counties

595,00 kr.
Varenummer: GMT1904

Året er 1843, og Storbritannien er klar til at se landet grebet af en ny sygdom - Railway Mania.

Jernbanetransport for at forbinde det industrielle Storbritannien sammen har fanget den offentlige fantasi, og takket være en hurtigt voksende velhavende middelklasse er der mere end nok penge til rådighed til at bygge dette jernbanenet.

Antal spiller: 1 - 8 / Spilletid: 120 - 300 minutter / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Engelsk manual /udg. 2021.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:
Video:

1862: Railway Mania in the Eastern handler (sjovt nok) om jernbanekonstruktioner. Spillere vil kæmpe for at starte jernbanevirksomheder, investere penge i jernbaneaktier og forsøge at køre de jernbaner de kontrollerer for personlig vinding og prøver at holde dem flydende i skiftende økonomiske tider.

Hvert spil man spiller, vil være unikt.

Ud af 20 tilgængelige jernbanevirksomheder vælges kun 16 tilfældigt til hvert spil - og kun otte vil være tilgængelige ved start. Hvert firma starter også med en tilfældigt valgt tilladelse til at køre en af ​​tre forskellige togtyper.

Spillerne begynder derefter spillet med at investere i nogle af de tilgængelige virksomheder. Hvert selskab genererer indtægter for majoritetsaktionær ved at lægge spor på spillebordet, placere stationsmarkører, køre alle tog de ejer, betale udbytte eller beholde indtægter fra disse tog og derefter købe flere og mere avancerede tog.

Efterhånden som spillet skrider frem, kan spillerne starte flere virksomheder og fusionere dem med andre virksomheder de ejer.

Når der købes større og mere kraftfulde tog, bliver ældre tog forældede og forsvinder, hvilket medfører finanskrise for de uforberedte.

Spillet slutter, efter at det sidste tog er købt, og den rigeste spiller, inklusive aktier, men ikke penge i virksomheder, er vinderen.

PUBLISHED 2020

DESIGNER Mike HuttonCOMPONENTS:

Game board showing East Anglia

Rule booklet

Solitaire rules

34 Train cards

8 Phase cards and 2 Train Manifest cards

160 Company Certificates

8 sheets of Track Tiles

2 (identical) Player Aids

£15,000 in Paper Money

4 sheets of tokens