1918/19 Storm In The West

400,00 kr.
Varenummer: GMT2013

1918/19: Storm in the West er et to spiller system, der også fungerer fint til solospil.

Enheder er for det meste korps (divisioner for USA, hvis overdimensionerede enheder var næsten på størrelse med allierede korps), og omfatter infanteri, kampvogne, kavaleri og luftstøtte.

Antal spiller: 2 / Spilletid: 240 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium-Let / Udgivet 2020

Andre vare fra GMT Games


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Tyskerne starter felttoget i 1918 med et stort antal Stosstruppen, trænet til at overvinde skyttegravens dødvande fra de foregående tre år.

Dette giver den tyske spiller en stærk offensiv kapacitet i kampens første halvdel.

Men disse "chok tropper" er et spildt aktiv, og hvis de allierede overlever de indledende slag, vil et voksende antal amerikanske tropper og allierede kampvogne se tyskerne tvunget ind i et desperat forsvar i spillets anden halvleg.

I 1919 kampagnen antages tyskerne at have brugt Ruslands sammenbrud til at stabilisere Balkan- og italienske fronter, idet de har givet afkald på de historiske Kaiser-kampe i Vesten i 1918.

De allierede står således over for et stærkt tysk forsvar men med en fuldt mobiliseret amerikansk hær bakket op af masser af kampvogne og fly.

Denne hypotetiske kampagne udfordrer de allierede til at udnytte disse våben til verdens første blitzkrig, mens tyskerne kæmper for at fremtvinge et dødvande, der vil efterlade dem dominerende i Europa.

For regler TRYK HER


Intro:


One back-printed 22"x34" map

One full-size sheet of counters

One half-size sheet of counters

Two player aid cards

Rules booklet

Two 6-sided dice