Absolute War! The Attack on Russia 1941-44.

420,00 kr.
Varenummer: GMT2103

Absolute War genskaber den titaniske kamp mellem Nazitysklands invaderende hære og Sovjetunionen på en frisk ny måde. Denne nye tilgang er endnu hurtigere og nemmere at spille, hvilket gør den perfekt til at introducere nye spillere til hobbyen.

Antal spiller: 1- 2 / Spilletid: 60 - 240 min. / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2021

Andre vare fra GMT Games


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Indeholder:

Designet har lagt vægt på at gøre spillet meget spillervenligt og overskueligt i dets omfang, sværhedsgrad og spilletid.

Med et meget lavt total antal brikker og tæthed, præsenterer dette hurtige spil (men stadig realistisk) simuleringen med dyb strategi, som kræver sine overvejelser.

Kampen håndteres af de to spil kort (et tysk og et sovjetisk) - hvilket betyder, at der ikke skal tjekkes resultattabeller eller kastes terninger.

Disse kort er kernen i spil systemet og tilbyder endnu mere variation end almindelige resultattabeller.

Som i "No Retreat!" bruges de til at generere begivenheder og specielle spilevner (f.eks.: Større offensiver, partisanraids, belejringsartilleri, øgede erstatnings enheder osv...) og løser nu også uden besvær alle kampresultater.

Opsætningen til en kampagne eller et scenarie vil være lynhurtig: På mindre end 10-15 minutter kan du få spillet i gang!

Ved gentagende spil af Absolute War! belønnes spillernes erfaring med øget færdighed.

"Absolut War!" lægger vægt på strategisk planlægning - ikke kedelig hex-manøvrering eller faktortælling for at opnå det "perfekte" angreb.

De tidskrævende beregninger vil blive taget hånd om af systemets spilmotor, så du i stedet kan koncentrere dig om at træne dine generelle færdigheder mod din modstander.

Områdebevægelse vil give den rette fornemmelse af manøvrer, udnyttelse og omringninger på tværs af de enorme stepper og skove i Rusland.

De opslidende bybelejringer vil blive repræsenteret ved at lade lokale kampe udfolde sig mellem fjender der besætter og kæmper i de samme kritiske kortområder.

Med en simpel – men effektiv – økonomisk model vil spillerne også kunne mærke den voksende magt og stabilitet af den sovjetiske Røde Hær, samt nedbrydningen af den engang uovervindelige tyske Wehrmacht i løbet af de episke fire år, hvor denne nådesløse kampagne blev udkæmpet på jorden af " Moder Rusland".

Sejrsbetingelserne er enkle og konkrete:

Du skal indtage så mage af de 10 objekter på brættet som muligt, for at lave en kampagne afgørelse.

Selv om det vil hjælpe at nedkæmpe fjenden i denne proces, så vil nogle begivenhedskort også give dig kortsigtet mål at opnå, som så vil give dig fordele for at nå dit mål.

Ingen af siderne har råd til at vise barmhjertighed over for deres forhadte fjende i denne liv eller død konflikt, du har kommandoen i den største og mest udmattende kampagne verden nogensinde har set.

Krig er helvede, og dette er Absolut krig!

Der er fire hurtigspils scenarier plus et kampagnespil:

Barbarossa, 1941:

Det første angreb på Sovjetunionen. Kan tyskerne tage Leningrad og Moskva, før "General Winter" fryser den tyske krigsmaskine til?

Fall Blau & Operation Saturn, 1942:

Offensiven mod Kaukasus oliefelter og nazisternes katastrofale møde med skæbnen i Stalingrad. Eller ... måske vil OKH beslutte sig for at slå nordpå igen mod den sovjetiske hovedstad?

Operation Zitadelle, 1943:

Hitlers sidste chance for at få en slags "sejr" i øst, efter sidste vinterkatastrofe i syd. Det er en to do or die mulighed for tyskerne, da Den Røde Hær endelig kan kæmpe på lige vilkår. Vil Kursk være pansernes gravmæle?

Operation Bagration, 1944:

Den sovjetiske sommeroffensiv der til sidst brød ryggen på Wehrmacht og fik landgangene i Normandiet til at ligne et skænderi. Vil du endelig fordrive de forhadte fjender fra deres sidste fodfæste i Moder Rusland?

Absolute War kampagne spillet:

Fra Operation Barbarossa i 1941 til efterdønningerne af Bagration i 1944. Hele konflikten op til Tysklands porte udspilles på dramatisk vis.


Basis spille regler TRYK HER

Rules of play TRYK HERGennem gang af spillet:


COMPONENTS

One 22x36 Mapboard (mounted)

One sheet of square units

One sheet of 2-sided round/hex markers

One Rule book

One Scenario Book

Four player aid cards

Two decks of 55 Event Cards (Axis and Soviet)