All Bridges Burning: red Revolt And White Guard In Finland

560,00 kr.
Varenummer: GMT1920

Året er 1917. Ruslands tsar Nicholas II har abdiceret, og Rusland glider mod en stadigt dybere intern krise. På den vestlige kant af det store russiske imperium giver usikkerheden i Rusland et magtvakuum i det semi-autonome Storhertugdømme Finland.

For mange på tværs af det finske politiske spektrum ser uroen i Rusland ud som en mulighed for at opfylde drømmen om finsk national uafhængighed. 

Antal Spillere 1 - 3 / Spilletid 180 -360 minutter / Alder 12+ / Sværhedsgrad: Medium-Heavy / Udgivet 2020

Andre vare fra GMT Games1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Alligevel er de konkurrerende fraktioner ikke i stand til at blive enige om en fælles politisk vision for landet. I januar 1918 vil en blodig borgerkrig være brudt ud i Finland.

All Bridging Burning, genskaber de politiske og militære anliggender i den finske borgerkrig i et nyt COIN-system til tre spillere.

De røde søger at iscenesætte et arbejderklasseoprør og derefter fastholde deres magt, mens det hvide senats styrker forsøger at genoprette kontrollen. En tredje, ikke voldelig socialdemokratisk fraktion kæmper for overlevelse af en moderat venstreorientering og politisk reform.

Alle tre fraktioner skal holde det nationale segment forsonende nok til en løsning efter konflikten og den national uafhængighed.

Derudover tilbyder magter i Tyskland og Rusland militær bistand til henholdsvis senatet og de røde, som styres af det indbyggede bot-system.

Overdreven udenlandsk involvering kunne imidlertid ophæve drømmen om finsk uafhængighed og medføre et kollektivt tab af alle tre fraktioner.

Historiske begivenheder, asymmetriske handlingsmenuer samt omfattende historiske designnoter gør spillerne fortrolige med den historiske periode.

En unik sekvens af spillet for tre fraktioner giver spillerne - uanset om de er veteran eller nye i COIN-serien - nye udfordringer med at vælge fra de asymmetriske kommandoer og specielle aktiviteter.

De røde vil finde sig nødt til at opdele tid og ressourcer mellem konkurrerende opgaver, ved at styrke det røde oprør for at skabe driftsorganer for den civile administration på den ene side og kæmpe en stadig mere desperat krig mod en langt mere magtfuld fjende på den anden.

Det hvide senats fraktion har derimod en mere traditionel krig at kæmpe for. Senatet vil øge deres militære præstationer ved hjælp af kapaciteter som pansrede tog, kanoner såvel som den finske, tyskuddannede 27. Jaeger-bataljon.

I mellemtiden vil socialdemokraterne være fokuseret på at opbygge og vedligeholde underjordiske netværk af information, distribuere nyheder på tværs af fronterne og fremme en stagnerende politisk proces, mens de afværger gengældelser fra de to stridende fraktioner.

Et simpelt, men effektivt kortdrevet bot-system gør det muligt at spille spillet i solo-mode, såvel som i to spiller-mode.

Strukturen i rækkefølgen af spillet, karakteren af kommandoerne og de særlige aktiviteter i spillet, samt den kompakte størrelse er det der gør det muligt for ”All Bridges Burning” at spilles hurtigt.

Solo-systemet er designet til at bevare denne hurtighed og flydende spil.

For regler: TRYK HER

For Play book: TRYK HER

Unboxing:


Solo gennemgang:


COMPONENTS

A 20" x 251/2" mounted game board

A deck of 47 Event cards

17 Solitaire system cards

88 wooden pieces

A sheet of markers

The Rules of Play booklet

A Playbook booklet

Three 6-sided dice: 1 red, 1 white, 1 blue

3 Faction player aid foldouts, each including the German Actions Flowchart

1 Sequence of Play and Attack Procedure sheet

1 Solitaire Play Aid Sheet