Amerika Bomber: Evil Queen of the Skies

560,00 kr.
Varenummer: CPS1112

Amerika Bomber: Evil Queen of the Skies er et solo spil på taktisk niveau, der giver dig kommandoen over et hypotetisk, men alligevel historisk baseret bombefly og hvad der kunne have været et skræk scenarie i Anden Verdenskrig.

Antal spillere 1 / spilletid 60 - 90 Min. / Alder +12 / Sværhedsgrad: Medium/Light / Udgivet 2020

Andre vare fra Compass Games1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Strategic Bombing of America, 1947-48

I en anden tidslinje står England alene i Europa: slået ned men ikke fuldstændig ødelagt.

Det sovjetiske sammenbrud i 1944 kombineret med en våbenhvile giver tyskerne mulighed for at hvile og ruste deres hære og sende den tilbage mod vest.

Amerikanerne har endelig besluttet sig for at erklære krig mod Tyskland, men det ser ud til at være en noget forgæves gestus, da ethvert forsøg på at befri Europa ville betyde at skulle stå over for Wehrmachts og Luftwaffes fulde magt.

I 1946 bliver Amerika Bomberen en realitet. Det tyske atombombeprojekt er næsten afsluttet.

I 1947 begynder de første missioner mod amerikansk grund.

Hver omgang består af en tur hvor spilleren flyver en mission for at bombe USA's fastland.

Efterhånden som spillet skrider frem, kan spilleren vælge at opgradere til endnu mere avancerede bombefly i dette alternative historiespil.

Amerika Bomber er baseret på det populære, action fyldte "B17: Queen of the Skies" system og hylder Glen Franks originale system, men med strømlinede rutiner og et par twists.

Det bygger en stærk fortælling omkring piloten mens du søger at opnå færdigheder, stige i rang gennem forfremmelse, modtage priser og overleve et farligt år over Amerika.


Formålet med spillet er at gennemføre adskillige flyvninger i rollen som bombepilot og opnå en høj bombeprocent.

Piloter kan bruge den opnåede erfaring til at forbedre deres chancer for succes ved at købe færdigheder.

Priser og teknologiske fremskridt via brug af teknologisporet hjælper med at fortælle spillerens endelige mål - at blive "Amerikas svøbe" og afslutte krigen til Tysklands fordel.

Systemet er spækket med rige tekniske detaljer baseret på foreslåede flydesign men uden kompleksiteten til ikke at opfange nøglefacetterne af en hypotetisk strategisk bombekampagne over Amerika.

Der er 5 bombefly tilgængelige for piloteb.

Bombeflyene er:

Mig 364

Fw 300

Ju 390

Til 400

Arado E 555-1

For hvert bombefly vil du bruge dataerne for tilgængelighed, hastighed, operationsområde baseret på oprindelsesbasen, individuelle våbensystemer, skader og besætningsstatus.

Spillere tildeles den hypotetiske luftbase på Azorerne og udfører bombemissioner derfra, mens Type XXI U-både står klar for at udføre "livredder"-opgaver, hvis det kræves.

Udover fokus på hardware er det menneskelige aspekt af krigen også fanget, da piloten og besætningen kan forbedre sig over tid via erhvervelse af færdigheder og "Ace Gunner" status.

Ud over at have strømlinede kamprutiner for at gøre det nemmere at spille, inkluderer spillet en større ændring ved at inkludere "Technology Track".

Dette system giver spilleren mulighed for at bestemme hvilke teknologiske fremskridt han ønsker at forskerne skal forfølge for at forbedre hans kampeffektivitet.

Nogle er baseret på overlevelse, nogle på øget bombenøjagtighed, det er vigtige beslutning spilleren skal tage hver måned.

Spillet bevæger sig hurtigt efter en bestemt række af begivenheder, der gentages indtil slutningen af ​​spillet.


Når du har din første pilot og besætning sammen med din opgave, fortsætter spillet ved at tjekker efter fjendtlige fly langs vejen til din tildelte mission – for at bombe et væld af mål på fastlandet i USA.

Kampen består af angreb fra amerikansk fly sendt fra hangarskibe og landbaserede fly, afhængigt af hvor spilleren befinder sig og de amerikanske antiluftskyts vil også udgøre en stor trussel ved selve målet.

Efter bombning og returneringen til basen sker der landingsoperationer, hvor blandt andet vejret spiller en faktor som en del af landingsproceduren.

Når missionen er fuldført vil du finde ud af om der er optjent nogen præmier eller opnået erfaringspoint før din næste udflugt.

Her kan du også bruge erfaringspoint hvis det ønskes for at opnå færdigheder og du kan anmode om en ny bombeflytype, hvis en sådan er tilgængelig.

Du vil gentage denne proces ved at gå til din næste flyvning, indtil du bliver skudt ned og dræbt, eller indtil slutningen af marts 1948 hvis du skulle have klare dig uskadt igennem krigen.


Dette spil er meget tilgængeligt for dem, der er bekendt med B17: Queen of the Skies-systemet.

Spil systemet egner sig godt til at fange de spændte følelser af at være på en bombemission og giver et skræmmende blik på "hvad der kunne have været", hvis de allierede havde klaret sig dårligt i krigen.

Mens Amerika Bomber: Evil Queen of the Skies er designet som en solo spilleoplevelse, er der yderligere muligheder for spil til både samarbejdende og konkurrencedygtige sessioner med flere spillere.

Amerika Bomber: Evil Queen of the Skies er beregnet til at være et yderst spilbart og interessant solospil, der dækker en strategisk bombekampagne som der aldrig fandt sted.

Men det er også et nøgternt blik på hvad der kunne være sket, hvis Anden Verdenskrig var forløbet anderledes.

Manual TRYK HER


One Counter Sheet of 9/16" unit-counters

Three Aircraft Display Mats

Five Player Aid Cards

One Combat Display Mat

One Pilot Awards Display Mat

One Air Operations Mat

Rules Booklet featuring extensive Alternate History Background

One Logsheet

Two 6-sided, and one 10-sided die

Box and Lid