B-17 Flying Fortress Leader 2 Edition

780,00 kr.
Varenummer: DVGDV1-035

B-17 Flying Fortress Leader er et WWII strategisk bombesolitaire-spil, der finder sted i det europæiske teater for operationer (ETO).

Antal spiller: 1 / Spilletid: 30 - 120 min. / Alder: 12+ / Sværhedgrad: Medium --> Heavy / Udgivet 2017

Andre vare fra Dan Verssen Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indenholder:

I B-17 Flying fortress leader, leder du kommandoen over det ottende luftvåben, der er stationeret i England, som er sat til at reducere Tysklands evne til at føre krig.

Din primære mission er at ødelægge Luftwaffe for at sikre en vellykket D-Day landing, men flere sekundære missioner er også nødvendige for at hjælpe med at fremme fronterne i flere teatre.

Du vil have flere historiske bombergrupper sammensat af B-17 Flying Fortresses, B-24 Liberators og B-26 Marauders. Valgfri B-29 Superfortress og B-25 Mitchell Bomber Groups er inkluderet.

Dine bombergrupper vil blive beskyttet på deres rejse i Luftwaffe kontrolleret luftrum af jagergrupper sammensat af MK VII Spitfires, P-47 thunderbolte, P-38 lightning og P-51 Mustang.

Dine grupper kan udvikle deres niveauer fra nybegyndere til Aces, som tildeles i takt med deres erfaringer fra togter.

Valgfrie kommandanter giver grupper særlige færdigheder og taktikker, men kunne dræbes under kampagnen.


The campaigns included in B-17 Leader include:
• The Air War Begins (Aug 1942 – Dec 1942)
• Operation Pointblank (June 1943 – May 1944)
• Combined Bomber Operations (June 1943 – Sept 1943)
• Allied Invasion (June 1944 – May 1945)
• Oil Campaign (Aug 1944 – Nov 1944)
• Operation Argument – Big Week (Feb 20 – 25 1944)
• Operation Crossbow (Mar 1943 – May 1943)
• Transportation (Apr 1944 – Aug 1944)
• Strategic Targets (Jun 1943 - Aug 1943)
• U-Boat Focus (Aug 1942)
• Aircraft Industry Focus (Aug 1943)

Du vil være målrettet mod mange forskellige typer mål, herunder flyvepladser, flyfabrikker, U-båds baser, Radar stationer, olieraffinaderier og V-våbenpladser.

Recon Aircraft kan sendes for at forbedre dit udfaldet af din mission og give dig mulighed for at vælge den optimale flyve linie for at reducere Flak-skader.

Modsætningen til dig, vil være Luftwaffe Squadrons, genereret fra flere flyfabrikker, der vil opsnappe dine eskorter og bombefly til og fra målene.

Luftwaffe Squadron Bandits kan være BF-109s, FW-190s, BF-110s og / eller ME-410s.

En større indsats mod deres flyfabrikker vil reducere antallet af nye Luftwaffe-eskadroner, der bliver indsat hver måned, men ødelagte fabrikker genopbygges hurtigt, og nye flyfabrikker tilføjes med jævne mellemrum.

At angribe og ødelægge flyvepladser hjælper med at reducere antallet af indsatte Luftwaffe-eskadroner. Sejrpoint optjenes for hvert ødelagt mål.

Forskellige tyske forsvarschefer vil prøve forskellige taktikker og teknologier i et forsøg på at stoppe din kampagne. Hver tyske kommandør vil også have en varierende række Luftwaffe-reaktioner på dit angreb, fra lille til Heftig indflydelse.

For at hjælpe med at mindske Luftwaffe-truslen kan du nå målene for den sekundære mission, der kan fremme Middelhavet og de russiske fronter til at tvinge Tyskland til at sende flere Luftwaffe-eskadroner til disse teatre.

Du kan også købe forskellige teknologier for at øge oddsen for en vellykket mission, såsom Drop Tanks, Jammers og H2X Radar-sæt.

Du har også en "hvis nu" mulighed for at indsætte P-80 Shooting Star jet jager.

Når den allierede invasion er begyndt, vil mange sekundære missioner hjælpe med at fremme de allierede til Berlin for at afslutte krigen.

Dine bombefly vil tage skade og blive ødelagt, men månedlige genopfyldningsenheder vil hjælpe med at bringe dine grupper op i styrke.

For manual: TRYK HER


Unboxing:


Spil gennemgang:


336 Cards

5 Counter Sheets

1 Commander Counter Sheet

1 Huge 33" x 17" Mounted Display Board

1 Player Aid Sheet

1 Mini Campaign Sheet

1 Single Bomber Sheet

11 Campaign Sheets

1 DIF Crossover Sheet

1 Player Log Sheet

Rulebook