Battle For Stalingrad

310,00 kr.
Varenummer: DV1-008

Slaget om Stalingrad placere dig i murbrokkerne, når de tyske styrker kæmper sig gennem den ene blok efter den anden i byen. Det eneste håb for begge sider er at sikre byen, før de løber tør for blod og mad.

Antal spiller: 2 / spilletid: 60 min. / Alder: 10+ / Level: Medium /Light / Engelsk manual.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Slaget om Stalingrad varede i 200 dage, fra 17. juli 1942 til 2. februar 1943. Hitler havde selv beordret erobring af den centrale sovjetiske by, og hans hære var fast besluttet på at udføre hans ordrer. Mod de tyske hære var Russiske civile og væbnede styrker i en desperat hus-til-hus kamp, hvor de 2 sider kæmpede, blødte og frøs i den kølige russiske vinter. Slaget om Stalingrad placerer dig i byens murbrokker, mens de tyske styrker kæmper gennem den ene blok af byen efter den anden. Det eneste håb for begge sider er at sikre byen, før de løber tør for blod og mad. Når spillet udfolder sig, vil du se den ene del af byen efter den anden blive ødelagt af dine uophørlige kampe. Efterhånden som byen forværres, falder mængden af ​​forsyninger, der genereres til dine mænd. Forsyninger er livsnerven i din hær. Uden dem kan du ikke bevæge dig eller angribe, og du vil lide højere tab i kamp. I sidste ende vil du krybbe gennem ruinerne, lige så meget på jagt efter mad som fjenden. Vigtige designfunktioner:

Et fremragende spil for 2 spillere. Regler med lav kompleksitet, der er perfekte til både seriøse og afslappede spillere. Intuitivt, hurtigt spilende spilsystem Spilletid: 60 minutter Komponentliste: 168 Fuldfarvekort 1 fuldfarvet brikark 1 Fuldfarvet regelbog Målgruppe: Dette spil er perfekt til både militære gamere på ekspert niveau såvel som førstegangsspillere. Kernreglerne er lette at forstå og meget intuitive, mens de stadig giver spillerne en bred vifte af valgmuligheder for beslutningstagning og taktiske valg.

For manual: TRYK HER