Tri-Pack: American Battles of the Revolution – Guilford, Saratoga, Brandywine

529,00 kr.
Varenummer: GMT1702

Denne alt i en pakke består af nye udgaver af flagskibsspillet i serien -Saratoga, Brandywine og Guilford. 

Antal spiller 2 / Spilletid 180 - 240 minutter / Alder 12+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2017

Andre vare fra GMT Games

 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Saratoga:  • Inkluderer alle de nye brikker, der er leveret gennem årene, plus de nye Momentum og "Rally on Me" brikker til serien.
  • Inkluderer et nyt historisk scenario med kampene omkring Freeman's Farm.

I løbet af denne krig har der sjældent været et syn at skue, som den britiske general Burgoynes felttog i 1777.

Hundredvis af fartøjer der udgjorte en enorm flåde ved Champlain søen, transporterede næsten 9.000 kombattanter sammen med 138 kanoner.

Burgoynes mål var Fort Ticonderoga, derfra Albany og et møde med britiske styrker fra New York City.

Det strategiske formål med kampagnen var intet mindre end at afslutte det amerikanske oprør.

Men det skulle blive en Amerikansk personlighed, som styrede udfaldet.

Saratoga skulle blive Benedict Arnolds største sejr i en række af succeser som rangerer ham blandt tidens bedste feltchefer.

Kendt af alle amerikanere som den store forræder, er det ironisk at opdage at han to gange reddede revolutionen fra et sikkert sammenbrud.

Det var Arnolds iøjnefaldende tapperhed og dristige lederskab der sikrede Amerika sejr ved Saratoga og i forlængelse heraf dets uafhængighed.

Kampene ved Freeman's Farm blev voldsomme.

Her var det ikke en landmandsmilits, men snarere mænd som allerede havde prøve at aftjene deres værnepligt (ivrige efter at forløse et nyligt ry for tilbagetog), som stod ansigt til ansigt med Europas bedste tropper.

Kampens blodige karakter blev bedst opsummeret af den amerikanske brigadegeneral John Glover, der sagde: "Begge sider virkede fast besluttet på at erobre eller dø."

Det er den 19. september 1777.

Forsøger du som brite at storme de forberedte amerikanske stillinger på det høje område ved Bemis Heights for at åbne op for River Road og den mest direkte rute til Albany?

Eller forsøger du at vende den amerikanske venstreflanke, hvor efterretningstjenesten rapporterer at det amerikanske forsvar er ufuldstændigt og jorden favoriserer dit angreb?

Hvordan vil du indsætte det store antal hessiske lejesoldater i din hær? Vil deres præstation matche deres omdømme?

Venter du som amerikaner på Bemis Heights på fjendens angreb som General Gates foretrak, eller tager du dine tropper ud og møder briternes fremmarch i skovene hvor deres artilleri vil være af ringe værdi?

Vil generalerne Gates og Arnold samarbejde, eller vil deres fejde betyde en katastrofe for den amerikanske sag?

Og hvad med tågen på denne kølige efterårsmorgen? Vil den være en allieret til amerikanerne ved at hæmme fjendens fremskridt?

Dette er kun nogle få af de udfordringer du står over for når du genoplever en af historiens mest afgørende kampe og vendepunktet for den amerikanske revolution.

Regler for Saratoga: TRYK HER


Brandywine:


Da den tidlig morgentåge langsomt forsvandt med daggryet, afsløredes to lange søjler af skarlagenrøde og blåklædte tropper.

Dette var Hans Majestæts kongelige hær, kommanderet af general Sir William Howe.

De marcherede gennem det ekstreme sydøstlige hjørne af Pennsylvania og var på vej mod den spæde Amerikas hovedstad Philadelphia.

Kun få uger tidligere var denne hær gået fra borde ved Head of Elk, Maryland, efter en 32 dages rejse fra New York City, ombord på den største armada Nordamerika nogensinde har set.

Med omkring 14.000 tropper, inklusive tyske lejesoldater og amerikanske elite loyalistiske enheder, var Howes hær ved at udføre en flankerende manøvre af "jacksonske" proportioner.

General George Washington, der holdt de indre linjer i Morristown, New Jersey var usikker på om Howe ville bevæge sig nordpå til støtte for den britiske invasion fra Canada (se Saratoga, 1777), eller om han ville bevæge sig sydpå mod hovedstaden.

Da armadaen satte sejl skiftede Washington imidlertid mod sydvest og indtog en naturligt stærk defensiv position på højt terræn bag Brandywine Creek på tværs af hovedvejen til Philadelphia.

Washington udstationerede sine tropper fordelagtigt og i dybden.

Kontrol over vadestederne i Brandywine ville være nøglen til hans position og selvom et muligt flankeangreb blev diskuteret, blev det sandsynligt udelukket på grund af af lokale informationer.

Dermed var scenen sat.

Howe, der forfulgte en strategi med stillinger, søgte sejr i europæisk stil ved en pludselig indtagelse af fjendens hovedstad.

Washington skrev: "hvis de presser deres taktik igennem mod Philadelphia... vil de sætte alt på et bræt, hvis de fejler... er krigen ved en ende og et dristigt slag vil befri landet."

Regler for Brandywine: TRYK HER


Guilford/Eutaw Springs:


Generalmajor Nathanael Greenes sydlige kampagne havde været forbløffende.

Han overtog kommandoen over den store hær i december 1780.

I løbet af de næste ti måneder marcherede han sine pjaltede, skoløse og sultne mænd 2.600 miles og krydsede utallige vandløb og floder i processen.

De kæmpede fem store slag: Cowpens, Guilford Courthouse, Hobkirk's Hill, Nintey-Six og Eutaw Springs og "vandt" kun én gang.

Sejrer var defineret af det 18. århundredes standarder, og disse tilhørte briterne ved væbnet kamp.

Men taktiske præstationer, kunne ikke opveje Greenes strategiske sejr.

Syden der var blevet så let overrendt af briterne i foråret og sommeren 1780, var endelig fri..

Regler for Guilford: TRYK HER


Ekstra Opdateringer:

  • Mounted Mapboards for each game
  • Updated Victory Conditions for each game
  • An Updated Looting Table for Eutaw Springs
  • Replacement counters for each game.
  • Solitaire Tactics Tables: TRYK HER
  • Series rulebook: TRYK HER

Unboxing:


Regel gennemgang:


Spil gennemgang: