Blocks in the West

699,00 kr.
Varenummer: VNV-BIW

Blocks in the West er et komplet spil (BitW) som tilbyder 10 scenarier der dækker operationerne fra 1940 Frankrig, til slutningen af krigen, inklusive Italien, Normandiet og Bulge, herud over er der også 11. scenarie som du kan spille ved slutningen af krigen som kombinerer Block in the west med blocks in the east hvis du ejer denne.

Antal spiller: 1 - 4 / Spilletid: 120 min / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium/Heavy  / Udgivet 2013

Andre vare fra VentoNuovo Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Efter succesen "Blocks in the East" (BitE), gav det mening også at bringe kampene til vest fronten.

Blocks in the West tilbyder forskellige regelniveauer, der giver spillerne mulighed for selv at bestemme hvor kompleks spillet skal være, og scenarietiderne varierer fra korte 2 timers spil til 6 timer eller mere for det fulde kampagnespil.

Præcisionsfremstillede blokke og farverige klistermærker bruges til at repræsentere de store involverede enheder og holde styr på deres styrke eller tab, hvilket giver et "krigståge" element, som øger spændingen.En Hexagon svare til er cirka 42 miles (72 km) på tværs.

En spiltur er lig med 1 måneds kampe.

En blok med fuld styrke repræsenterer en større militær formation (normalt et korps) på omkring 30.000 mand, 300 kampvogne eller 300 fly - afhængigt af enhedstype, udstyr, nationalitet osv.

Spillet anbefales til to eller fire spillere: en/to kontrollerer de allierede hære og den anden en/to kontrollerer Tyskland og de andre aksemagter.

Selvom det er en udfordring på grund af størrelse og "krigståge", rapporterer spillere, at spillet også er meget interessant solo.

Med hundredvis af træ- og plastkomponenter, et fuldt lamineret flerfarvet 125x87 cm kort (lavet af to kortark), tilbyder Blocks in the West omfanget og fleksibiliteten til at studere den brede vifte af vestlige kampagner, fra de store åbne områder i Frankrig til hårde områder i Italien.
SCENARIER

Med over 300 enhedsblokke og 300 forskellige ressource punkter i forskellige farver kan spillere nyde timevis af sjov med et af vores scenarier.

Hvert scenarie har en forskellig sværhedsgrad, bedømt i parentes fra 1 (meget let) til 10 (meget svært).


Short scenarios:

• SBW1: La Gotica; April 1945 (1)

• SBW2: Ardennes ’44 – The Bulge; December 1944 – January 1945 (4)

• SBW3: Fall Gelb – France 1940; May – June 1940 (5)


 Long scenarios and Campaign:

• SBW4: Operation Husky – Sicily 1943 July – September 1943(4)

• SBW5: The Battle of England; July – October 1940 (4)

• SBW6: Victory in the West; May – October 1940 (7)

• SBW7: The last days of Mussolini; July – November 1943 (6)

• SBW8: Overlord – Normandie ’44; June 1944 – July 1944 (6)

• SBW9: Short Downfall; June – November 1944 (7)

• SBW10: Downfall; June 1944 – May 1945 (9)


Hvert scenarie har forskellige sejrsbetingelser og længde, og med en forskellig spilletid på 1 time for de korte scenarier og 4+ timer for de lange scenarier.

Der er også 1 kampagne, der kan spilles i kombination med Blocks In The East:
• SBEW2: DOWNFALL; The Campaign 1944 – 45 (10)


REGLER NIVEAUER

Reglerne er opdelt i tre hovedafsnit, som kan læres én ad gangen:

- GRUNDLÆGGENDE SPILREGLER: Den første sektion introducerer de grundlæggende begreber og giver spillerne mulighed for at begynde at spille spillet hurtigt, uden for mange regler at huske. De kortere scenarier er specielt udviklet til disse regler og for at lære spillets mekanik.

- AVANCEREDE SPILREGLER: Giv mere specifikke og detaljerede regler for en øget følelse af realisme og udfordring, såsom brændstofforbrug og avanceret produktion. De lange scenarier er rigere, når de spilles med disse regler.

- VALGFRI REGLER: For de spillere, der ønsker at få det bedste ud af spillet, kan disse yderligere regler tilføjes efter ønske. Vælg nogle eller alle af dem - du bestemmer! De omfatter teknologiforskning, strategisk krigsførelse med bombefly, konvojer og ubåde, partisaner, amfibiske landinger, luftbårne angreb, særlige angrebsaktioner og mere!

For regler: TRYK HER