Captain's Sea

635,00 kr.
Varenummer: LWG-CS

Captain's Sea er et lav til moderat kompleksitetsspil for to spillere der tager rollerne som kaptajner på de originale amerikanske fregatter (Chesapeake, Congress, Constellation, Constitution, President og USA) eller deres modstandere fra den britiske eller franske flåde under skiftet til det 19. århundrede.

Antal spiller: 2 / Spilletid: 30 - 60 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium / udgivet 2021.

Andre vare fra Legion Wargames


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Alle de klassiske dueller, der udkæmpes af disse skibe er repræsenteret i detaljer.

I modsætning til andre sejlspil der fokuserer på flådens handlinger sætter Captain's Sea dig på dækket af et enkelt skib med ansvaret for at føre hende til sejr.


Du skal manøvrere mod vinden og din modstander for at opnå optimal ildkraft samt styre dit mandskab mens de kæmper for at bemande kanonerne, arbejde med rigning og reparere kampskader alt imens de bliver hamret af brændende skud og flyvende splinter forårsaget af din fjende.


Kan du holde dit mandskab i god orden, eller vil du være den første til at stryge flaget?

Spillets handling er drevet af kontrol med vejr måleren.


Dette gøres på en unik måde ved at flytte skibe i forhold til både vinden og hinanden, hvilket understreger fordelen ved position.


Skibet med den bedre position har større fleksibilitet i manøvre da hver spiller forudbestemmer sit skibs bevægelse gennem en simpel handlingsudvælgelsesproces der ikke kræver blyant og papir for at spore.


Spillere skal også tildele tilgængelige besætningspoint (en aftagende vare efterhånden som et skib tager skade) for at bemande våben, rigning eller andre handlinger som situationen måtte kræve.


Et sæt aktion kort giver afveksling og svingninger fra lykkens gudinde.

Gennem en spille omgang bliver du som kaptajn bombarderet med svære beslutninger, der afgør dit skibs skæbne.Inkluderet i spillet er ti scenarier, inklusive sådanne klassiske engagementer som:

the Constellation vs. L'Insurgete (9. februar 1799)

Constitution vs. Guerrier (19. august 1812)

Chesapeake vs. Shannon (1. juni 1813)


Selv de skibe der ikke kæmpede med i et større engagement, får muligheden for ikke at lade en historisk chance forpasse.

Derudover vil spillere finde det nemt at oprette hypotetiske opsætninger for at se hvad der kan ske.

For regler: TRYK HER


Spilgennemgang: