Day Of The Chariot Kadesh

300,00 kr.
Varenummer: ATO21

Dagen ved Kadesh, må være den største stridsvognkamp nogensinde. Kilder er modstridende og uenige, men der kan have været så mange som 5000 vogne i denne snoede, forvirrede og blodige kamp, der blev kæmpet for at bestemme grænserne mellem Egypten og det hittitiske forbund.

Antal spiller: 2 / Spilletid: 240 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad Medium / Udgivet 2008

Andre vare fra Against The Odds

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Mini hære - omhyggeligt malet og mærket med enhedsnavne, styrker og evner - er fundet i egyptiske grave, hvilket tyder på, at "wargaming" går lang tid tilbage.

Af disse miniature armer har ingen enheder mere forrang end stridsvognene - denne tids "pansere".


Husk, at heste i denne periode var for små til at "ride" med en mand på ryggen, som blev normalen senere.

Kun vogne tilbød en kampplatform hurtigere end sandaler og blev deres tids "choktropper" og en platform til at udpege aristokratiet og elitefolk.

Alexander og de romerske legioner ryster måske på hovedet ved tanken om  Chariot power ... men ikke før om 900 år.

Som et tidligt eksempel på "spin" hævdede den egyptiske farao Ramses II  at have begået en enorm sejr over den  Hittiske hær, selvom han også underskrev en fredsaftale, der efterlod den omstridte by Kadesh i hittitternes hænder og aldrig vendte tilbage. En senere og mere formel traktat mellem Ramses og den næste hittitiske konge er gengivet på FN's mure som en af de første registrerede internationale fredsaftaler. (Ramses fik heller ikke Kadesh med den.)

Nu kan du tage tøjlerne og føre dine linjer/løver i kamp.


Day of the Chariot: Kadesh tilbyder et klassisk design af Gene Dickens, fuldt opdateret til en taktisk opfattelse af en af de mest diskuterede kampe i mellemøstlig historie, med 340 dobbeltsidige brikker, 30 minutters runder og alt hvad du behøver for at spille et system med vægt på kommandokontrol og fleksibilitet (eller manglen på det).

Tre forskellige scenarier giver den kamp som skete (ifølge Ramses), den kamp som begge sider havde "forudbestemt" til at ske, og den mindre, mere forvirrede kamp, som historikere tror faktisk fandt sted. (Du vil blive overrasket over, hvor anderledes det "samme" slag kan være!)

Manual TRYK HER


Map - One full color 22"x34" mapsheet

Counters - 340 full color die-cut 1/2" pieces

Rules length - 12 pages

Charts and tables - 2 pages

Box