Devil Boats: PT Boats In The Solomons

550,00 kr.
Varenummer: CPS1104

Devil Boats: PT Boats in the Solomons er et Solo krigsspil på taktisk niveau.

Du vil lede en eskadron af 4 US Navy PT-både på natlige missioner mod japanske styrker på Salomonøerne i sommermånederne 1943.

Antal spiller: 1 / Spilletid: 15 - 60 min. / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udg. 2021 

                        (Kampagne 15 - 30 timer)

Andre vare fra Compass Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Du vil som kommandør lede en eskadron af fire US Navy PT-både på natlige missioner mod japanske styrker på Salomonøerne i sommermånederne 1943.

Slanke, hurtige og tungt bevæbnede US Navy PT-både fik snart kaldenavnet 'Devil Boats' af de kejserlige japanske styrker for deres evne til pludselig at dukke op ud af ingenting og påføre store skader for derefter hurtigt at forsvinde igen under dække af natten.


Fra general Douglas Mc Arthurs evakuering af Filippinerne i 1942, gennem adskillige blodige søslag på øer i det sydlige Stillehav og efter de amerikanske styrkers endelige tilbagevenden til Filippinerne i 1945, spillede US Navy PT-både en lille, men vigtig rolle i det sydlige Stillehavs kampagne under Anden Verdenskrig.

Devil Boats: PT Boats in the Solomons dækker månederne fra juli til september 1943 - de mest aktive måneder under kampagnen mod de japanske styrker i New Georgia Islands-området, mens amerikanske styrker rykkede nordpå.

Dit primære mål er at sænke så mange IJN-pramme som muligt i et forsøg på at forhindre dem i at transportere tropper og forsyninger til de omkringliggende øer.

Men det er lettere sagt end gjort, da fjendens luftpatruljer og lejlighedsvis IJN destroyer vil gøre deres bedste for at sænke dig og din eskadron.


Men tro ikke, at det bliver nemt at synke IJN-pramme, de var pansrede og meget hårdføre og det krævede hundredvis eller endda tusindvis af PT-kanonsalver for at synke, oftere end ikke slap de væk i natten.

Du kan lejlighedsvis blive tildelt en særlig mission, såsom at samle en nedskudt allieret pilot op, aflevere forsyninger til en kystvagt eller endda beskyde et fjendtlig forsyningslager.


Men pas på, skjulte fjendtlige maskingeværreder og kystkanoner kan vente på dig, når dine både nærmer sig kystlinjen.

Andre farer du og din eskadrille sandsynligvis vil møde er dårligt vejr med kraftig sø, revkollisioner og et væld af tilfældige begivenheder.

Devil Boats: PT Boats in the Solomons simulere 12 individuelle besætning medlemmer, der kan blive såret, dræbt eller endda ramt af malaria, men hvis de overlever længe nok, vil deres færdigheder blive forbedret.

Spillet simulere også individuelt bådudstyr og komponenter, såsom radio, radar, motorer, kanoner, lænse pumper osv.

Disse komponenter kan blive beskadiget eller ødelagt, måske tvinge din PT-eskadrille til at bryde patruljen tidligt, eller måske endda sætte en af dine både ud af spillet.

Også simuleret er PT eskadron management, så du kan udføre PT båd opgaver og reparationer.

Som PT eskadrillechef er dit ultimative mål at overleve 3 måneder og ødelægge så mange IJN-fjendtlige styrker som muligt, uden at lide for mange eskadrilletab selv.

Men vær forsigtig, spiller du hensynsløst og taber for mange PT-både så du kan finde dig selv fritaget for kommandoen og sendt tilbage til staterne eller endda stillet for en krigsret!

Men gør det godt og du vil tjene velfortjente medaljer og måske endda ændre det endelige udfald af krigen til det bedre.


Devil Boats: PT Boats in the Solomons er designet til at være detaljerede, men alligevel tilgængelige for selv nye spillere uden forudgående spiloplevelse.

Gameplayet er blevet meget strømlinet ved at undgå behovet for at huske en masse komplicerede regler, men det bevarer stadig et vist niveau af kompleksitet og uforudsigelighed, som der øger genspil-barheden.

De fleste patruljer kan gennemføres på 15-30 minutter, med lejlighedsvis førlængelse til 1 times patruljering, hvis flere fjendtlige konvojer støder på.

Muligheden for at spille en korte og mellemstor kampagnespil på en eller to måneder er også inkluderet.

Én ting er sikker - ikke to missioner vil nogensinde blive ens.

Manual TRYK HER


One Counter Sheet of 5/8″ unit-counters

One Strategic Movement Map Board  8.5″ x 11″

One PT Boat Crewmen Placement Board  8.5″ x 11″

One Combat Board  8.5″ x 11″

One Special Missions Board  8.5″ x 11″

One PT Boat Damage Log Sheet (Laminated)

One PT Boat Damage Repair Times Sheet (Laminated)

One PT Boat Squadron Status Sheet (Laminated)

One IJN Barge Status Sheet (Laminated)

One Special Missions / Destroyer Status Sheet (Laminated)

Three PT Campaign Log Sheets

Tables Book

Rules Book

Two 6-sided dice, four 10-sided dice, and one 4-sided die

One erasable marker

Box and Lid