Dice Park Theme

400,00 kr.
Varenummer: Alley045

Dice Theme Park er et terning manipulerene brætspil, der handler om at skabe og drive din egen park med tivoli-attraktioner.

  • 2022 UK Games Expo Best Dice Game People's Choice Award Winner
  • 2022 UK Games Expo Best Dice Game Nominee


Antal spiller: 1 - 4 / Spilletid: 75 - 90 Min. / Alder: 14+ / Level: Medium / Udgivet 2022


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

I Dice Theme Park er du parkens ledere, der forsøger at skabe den mest succesrige forlystelsespark i området ved at få dine kunder med på flest mulige forlystelser!

Terningerne i spillet repræsenterer kunderne, og hexagon felterne, der repræsenterer forlystelserne i din park.

Ved at bruge en unik "terning kaskade"-mekanik, vil en kunde der har nydt en tur, reduceres deres terningeværdi, men de kan stadig fortsætte med at nyde flere forlystelser i forlystelsesparken, indtil deres værdi falder til 0, hvor efter de forlader parken.

Det betyder, at jo mere effektivt du kan flytte rundt på dine terninger for at aktivere de mest givende forlystelser, jo flere point og penge modtager du!

Dice Theme Park har også en kortbaseret turinitiativ-mekanik, som bestemmes af dine specielle action-rollekort (med værdier 1-6), hvor spillere vælger to kort hver tur.

Den laveste total vil få førstevalg af kundens terningudkast og tur brikker den runde.

I slutningen af runden vil disse kort blive givet til spilleren på din venstre side.

Dice Theme Park er mere interaktiv og lidt mere kompleks end Dice Hospital, så den er perfekt til dem, der leder efter en mere udfordrende oplevelse med flere måder at score og spille på, mens den stadig beholder den samme engagerende og tilfredsstillende følelse, hver gang den spilles.

For regler: TRYK HER