Fitna: The Global War in the Middle East

585,00 kr.
Varenummer: NUTS-Fitna

Fitna skildrer de militære konfrontationer i Mellemøsten siden 2012, op til den nærmeste fremtid.

Antal spiller: 2 - 6 / Spilletid: 90 - 240 min, / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2020

Andre vare fra Nuts! Publishing


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Blandt 10 historiske og hypotetiske scenarier kan spillere simulere krigen mod Islamisk Stat i Irak og Syrien (ISIS), det kurdiske oprør, den konfrontationen sunnimuslimske mod shia, samt russisk, tyrkisk, israelsk og vestlig intervention i regionen. ISIS-tropper aktiveres gennem begivenhedskort.

Dette krigsspil giver dig mulighed for at få et klarere overblik over de lokale hovedpersoners mål og en reel forståelse af hvad der foregår i dette kaotiske område.

Det er grunden til at det bruges af eksperter og analytikere fra det franske forsvarsministerium til at teste potentielle scenarier, lige som det ikoniske "Gulf Strike" plejede at være for de amerikanske eksperter til at planlægge Golfkrigen.


Hver tur repræsenterer to måneders realtid og er opdelt i flere faser der giver spillerne mulighed for at spille begivenheder, tage forstærkninger, kontrollere forsyninger, bruge operationelle point, flytte enheder (for det meste brigader og divisioner) og starte offensiver.

Hver spiller får 4 kort på hånden, hvilket giver ham eller hende mulighed for at bruge dem omhyggeligt, enten til at skabe begivenheder bruge operationelle point eller støtte kampe.

A1 kortet repræsenterer den frugtbare halvmåne (Kuwait, Irak, Syrien og Libanon) og dele af Iran, Israel, Tyrkiet, Jordan og Saudi-Arabien.

Det er et punkt til punkt kort der indeholder 113 bokse, som der viser ødet, bjergrige, sump- og by terræn samt oliefelter og mål.

De 3 brik ark inkluderer en komplet OB for alle de potentielle krigsførende som ihærdige iranske "Al Qods" til de israelske panserdivisioner sammen med saudiske, tyrkiske, irakiske, syriske, libanesiske, amerikanske, franske, britiske, Jordans og Golfmonarkiets enheder, herunder kurdiske og jihadistiske tropper samt alle lokale militser (sunni, shia, Al Shams, Hizbollah…).


Mens man bruger det samme grundlæggende spilsystem som "Bloody Dawn: the Iran-Iraq War" designet af Pierre Razoux, inkluderer Fitna - "fitna" som betyder "skisma" på arabisk - mange nye regler, aktiver og begivenheder der er karakteristiske for nuværende krige i denne region .

Et internationalt spændingsspor simulerer den voksende spænding, der fører til ankomsten af ​​ekstra forstærkninger og den massive militære intervention fra USA.

Reglerne giver de to til seks spillere mulighed for at tackle 10 scenarier af forskellig størrelse, fra 2 til 6 timers spil med fokus på enten historiske eller hypotetiske.

De 10 scenarier er:

· "Borgerkrigen i Syrien: 2012-2013" (tutorial for 2 spillere / 6 omgange)

· "Kampen mod ISIS: 2014-2015" (2-4 spillere / 6 omgange)

· "Russisk intervention i Syrien og PKK-oprøret i Tyrkiet: 2015-2016" (2-4 spillere / 6 omgange)

· "ISIS' sammenbrud: 2017-2018" (2-3 spillere / 9 omgange)

· "Irak invaderer Kuwait igen" (2 spillere / 6 omgange)

· "Tyrkisk militær intervention i Irak og Syrien" (2-3 spillere / 9 omgange);

· "Kampen for kurdisk uafhængighed" (2-4 spillere / 9 omgange);

· "Begrænset krig mellem Iran og Saudi-Arabien" (2 spillere / 9 omgange)

· "Israel angriber Hizbollah: Regional krig i Syrien" (2-5 spillere / 6 omgange);

· "Fitna: den globale krig i Mellemøsten" (2-6 spillere / 12 omgange)

For manual: TRYK HER• Boxed game

• 1 A1 single-sided map

• 288 counters

• 16 page Rulebook in English

• 24 page Campaign rules booklet in English

• 1 set of 95 asset & event cards

• 1 set of 5 special joker cards

• 1 set of 2 bonus cards

• 7 A4 double-sided play aids

• 1 die