For What Remains Out Of The Basement

For What Remains - Out Of The Basement

460,00 kr.
Varenummer: DV1-053B

For What Remains er et træfnings-level krigsspil i det post-apokalyptiske univers inden for den nærmeste fremtid. Spillet er designet til 2 spillere i konkurrence, eller som solitaire.

Engelsk manuel.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Der er to måder at spille For What Remains: træfninger og kampagner. Træfninger er enkeltstående spil spilles for en enkelt sejr, uden varige konsekvenser. Kampagner er en række træfninger knyttet sammen til en større fortælling.

For What Remains er et scenario drevet spil. Hvert scenarie har typisk flere mål, og kamp mellem fraktioner er normalt sekundær. Spillere vinder træfninger ved at få sejrs point ved at opnå disse mål.

Spille pladen i For What Remains er bygget af modulære fliser, som er tema til at repræsentere forskellige miljøer. Standard spille-pladen er en ødelagt bymæssig indstilling. Spillere bygger spille-pladen med ni modulære fliser, som hver især er opdelt i en 7x7 gitter. Karakterene bruger gitrene til bevægelse.

Hvert Karakter i For What Remains repræsenteres af en spille brik og har et tilsvarende tegnkort og poletter. Under kampagnespillet forbedrer figurerne deres egenskaber og udvikler nye evner, efterhånden som de udvikler sig fra Recruit til Veteran og derefter Elite-niveau. Et chit pull-system bruges til enheds aktivering, og der anvendes et trintabsystem til sporing af skader under træfninger.

Spillere styrer figurer fra en af spillets seks fraktioner. Combine og Freemen Coalition er en del af kernespillet; de øvrige fire fraktioner kan integreres problemfrit.

Freemen Coalition: The Freemen Coalition er menneskelige oprørere, der specialiserer sig i guerillakrig.

Combine: The Combine er den militære del af regeringen, der styrer over meget af det, der er tilbage af verden.

Echo: Echo er en fraktion ledet af en hemmelighedsfuld klike af mennesker med psykiske kræfter

Erthen: Erthen er en biologisk udviklet race dannet af en blanding af menneskeligt, mineralsk og organisk materiale.

Order of the New Dawn: The Order of the New Dawn er skabninger fra den mærkelige underjordiske rige kendt som The Basement.

Soldiers of Light: The Soldiers of Light er mennesker, der mener, at menneskehedens fald blev skabt på grund af en afhængighed af teknologi.