Imperial Tide: The Great War 1914-1918

600,00 kr.
Varenummer: CPS1143

Imperial Tide: The Great War 1914-1918 er et strategisk niveau spil, som giver dig kommandoen over enten de allierede eller centralmagterne under Den Store Krig (Første Verdenskrig).

Antal spiller: 1 - 2 / Spilletid: 180 - 240 min. / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / År. 2022

Andre vare fra Compass Games1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Hver tur består af et år hvor der spilles flere kort. Disse giver spillerne bevægelse, kampe, forankringer og andre handlinger.

Ved udgangen af ​​hvert år skal spillere træffe kritiske beslutninger om hvilke kort der skal genkøbes i et forsøg på at vinde krigen direkte eller for at vinde ved at placere den anden side i en ugunstig position inden 1918.

Imperial Tide er baseret på det populære, action fyldte Pacific Tide spilsystem af Gregory M. Smith med mange kamp- og strategiske beslutninger som udfordre deltagerne.

 

Kernen i spillet er det unikke kortgenkøbssystem, hvor spillere tager deres årlige produktion (justeret for U-både, blokader og Zeppelin-bombning) og beslutter hvilke kort de skal bruge til det kommende år.

Kort giver ikke kun forstærkninger men giver mulighed for bevægelse, kamp og forskansning. Hvilke kort der skal genkøbes er uden tvivl en af ​​de vigtigste beslutninger, som spilleren skal træffe for at forberede sig til næste års operationer.

Spillet har infanterienheder til alle de store deltagere i krigen og artilleri "enheder" repræsenterer det faktisk lagre af ammunition der skal bruges til offensiver. Flådeoperationer er hovedsageligt abstraheret selvom sø bevægelser til Salonika og Gallipoli er tilladt.

Udover fokus på kortspil har spillet et lille fodaftryk (et standard bræt) og er også designet til at blive spillet på kun en enkelt aften – anslået til 3 timer for erfarne spillere at udkæmpe hele krigen.

En ny spillemekanik i Imperial Tide giver muligheden for at udføre "Attrition Combat" i stedet for almindelig kamp. Ved at bruge Attrition Combat forsøger du ikke at tage terræn – du forsøger blot at påføre fjenden tab og slide ham ned. Denne type kamp får automatisk begge sider til at tage tab.

 

En anden ny nøglemekanik i spil systemet er brugen af ressource point. Hver nationalitet har et fast beløb og der er mulighed for at købe et ekstra point hvert år. Selvom de hovedsagelig er beregnet til at erstatte infanteristyrke er de ekstremt fleksible idet de kan bruges i begrænsede mængder til bevægelses- og kampoperationer. De kan opfattes som en slags "operativ reserve" og bør bruges fornuftigt af spillere.

Dette spil er meget tilgængeligt for dem, der er bekendt med Pacific Tide og designet af Gregory M. Smith.

Spil systemet egner sig meget godt til at fange de blodige og talrige kampe under 1. Verdenskrig.

Mens Imperial Tide er designet som en 2 spiller spiloplevelse, er der en ekstra mulighed for solo-spil ved den medfølgende Solitaire Bot.

Denne "bot" skaber handlingsprioriteter for den ikke menneskelige spiller og har den fordel at den er enkel nok at implementere uden at bruge uforholdsmæssig meget tid som ikke spiller.

For manual: TRYK Her