Interceptor Ace: Daylight Air Defense Over Germany, 1943-44

740,00 kr.
Varenummer: CPS1100

Interceptor Ace: Daylight Air Defense Over Germany, 1943-44 er et solo, taktisk niveau spil, som giver dig kommandoen over et tysk jagerfly under Anden Verdenskrig.

Hver tur består af flere dage hvor en kampmission vil blive fløjet fra en af ​​de mange baser i Europa i et forsøg på at opsnappe indkommende amerikanske bombefly.

Antal spiller: 1 / Spilletid: 120 - 180 / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium  / Udgivet 2019 / gen Udg. 2022.

Andre vare fra Compass Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Interceptor Ace er baseret på det populære, action fyldte Nightfighter Ace-spilsystem af Gregory M. Smith med en stærk fortælling omkring piloten som du forsøger at forøge prestige, kampfærdigheder og stige i rang gennem forfremmelse samt modtage udmærkelser.

Piloter kan bruge den opnåede erfaring til at forbedre deres chancer for succes ved at købe færdigheder.

Efterhånden som deres prestige stiger kan de anmode om en overførsel til andre flybaser i et forsøg på at komme "tættere på handlingen" eller anmode om en nyere type jagerfly.

Priser og Es status hjælper spilleren mod det endelige mål - at blive krigens bedste "Viermot"-killer.


Systemet er spækket med rige tekniske detaljer til at fange de vigtigste historiske facetter af dagens bombekampagne over Tyskland, men uden kompleksiteten.

Med hensyn til kampfly er der 30 flymodeller til rådighed for piloten.

Jagermodellerne omfatter:


Bf109 (11 fly)

Bf110 (4 fly)

Me410 (2 fly)

Fw190 (13 fly)For hver interceptor vil du bruge datoen for tilgængelighed, hastighed, operationsområde baseret på oprindelsesbasen, individuelle våbensystemer, skader og besætningsstatus.

Jagerne kan tildeles en af ​​syv mulige større geografiske base "grupper" som følger:


Hollandsk: Woensdrecht, Schiphol, Deelen, Wevelgem

Bremen: Husum, Jever, Oldenburg, Hildesheim

Fransk: St. Brieuc, Poix, Vannes-Meucon, Evreax

Ruhr: Jever, Mönchen-Gladbach

München: Neubiberg

Műnster: Münster-Handorf, Bad Lippspringe, Rheine

Frankfurt: Ansbach, WertheimUdover fokus på hardware er krigens bløde aspekter også trofast gengivet for hver pilot og besætning.

For eksempel er luftbesætningen kendetegnet ved forskellighed, herunder adskillige pilotfærdigheder, Wingman-færdigheder, Bordschuetze-færdigheder (Rear Gunner) og Prestige Level.

Vægten på forskellige færdigheder og fordele ved at få erfaring skaber en endnu stærkere fortælling sammenlignet med Hunters spil systemet, som hjælper med at væve en anspændt og dramatisk fortælling sammen i spillet.

En stor ændring i Interceptor Ace i forhold til Hunters er evnen til at vælge dine besætningsforbedringer i stedet for tilfældigt at rulle efter dem.

Da disse i høj grad påvirker din kampevne (og overlevelse), er det vigtige beslutning, du skal tage her.

En anden stor ændring i systemet er wingman konceptet, som muligvis kan trække dig ud af en dårlig situation, hvis han stadig er i luften med dig.


Når du har din første pilot og besætning sammen med din opgave, fortsætter spillet ved at tjekke for indgående raid oplysninger, mens du tjekker for vejret før start.

Efter vellykket start fortsætter spillet ved at flyve til det område, du forventer at opsnappe amerikaneren.

Kamp kan bestå af adskillige runder, hvorefter tilbagevenden til basen og landingsoperationer finder sted, hvor vejret igen spiller en rolle som en del af landingsproceduren.

Når missionen er fuldført, vil du modtage eventuelle præmier, Prestige-point eller erfaringspoint, som du har opnået før din næste flyvning.

Her kan du også bruge Prestige- og Experience point, hvis det ønskes, for at opnå nye færdigheder eller anmode om en ny jager og anmode om at skifte base.

Du vil gentage denne proces ved at gå til din næste udflugt, indtil du bliver skudt ned og dræbt, eller indtil februar 1944, hvis du skulle klare dig uskadt.


Dette spil er meget tilgængeligt for dem der er bekendt med The Hunters, Silent Victory eller Nightfighter Ace og designet af Gregory M. Smith.

Spil systemet egner sig rigtigt godt til at fange det spændte luftforsvar over Tyskland.

Mens Interceptor Ace er designet som en solo spiloplevelse, tilbydes der yderligere muligheder for at samarbejde med flere spillere.

For Manual: TRYK HER

For Log sheet: TRYK HER


Spil gennemgang:Unboxing:


One Countersheet of 9/16″ unit-counters

Fifteen Aircraft Display Mats 8.5″ x 11″ (double-sided, 30 total)

Four Player Aid Cards 8.5″ x 11″

One Combat Display Mat 8.5″ x 11″

Two Bomber Target Mats 8.5″ x 11″

One Pilot Awards Display Mat 8.5″ x 11″

One Air Operations Display Mat 11” x 17”

Eight Ace Pilot Cards

Sixty Combat Cards

Rules Booklet featuring extensive Historical Background

One Logsheet 8.5” x 11”

Two 6-sided, one 10-sided, and one 20-sided die

Box and Lid