Keep Up The Fire!: The Boxer Rebellion

600,00 kr.
Varenummer: WPUB070

Keep Up The Fire! er et solo spil af Siege-serien, som foregår i det 1900 Peking (nutidens Beijing), Kina, hvor Foreign Legations (områder tildelt kejsermagter, herunder ambassadører, forretningsfolk og en håndfuld tropper til at sørge for sikkerhed) er belejret i deres Compound af kinesiske antiimperialistiske kræfter.

Antal spiller: 1 / Spilletid: 50 min. / Alder: 13+ / Sværhedsgrad: Medium-light / Udgivet 2011

Andre vare fra Worthington Publishing


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

De kinesiske "Boksere" (Society of the Harmonious Fists), med de kejserlige manchu-styrker fra Qing-hæren er vrede og fast besluttet på at fordrive disse udlændinge fra Kina.

Ved belejringen af Legation Compound skal du koordinere de forskellige udenlandske afdelinger der har sluttet sig til at forsvare deres position indtil en befrielsesstyrken ankommer.


Du kommanderer også befrielsesstyrken, der kæmper sig vej fra havnen i Taku inde i landet gennem fjendtligt territorium for at bryde belejringen ved Peking.


Bemærk, at dette spil også kan nydes i teams der arbejder sammen (ligesom de otte nationer var nødt til), og beslutter hvordan de bedst forsvarer Legation Compound og får befrielsesstyrken til Peking i tide!

(Et sæt af fem standardbaserede lektionsplaner er også tilgængelige for klasselærere hvis de ønsker at bruge dette spil som et undervisningsværktøj.)

Spillet er et kapløb med tiden da de kinesiske styrker der belejrer Legation Compound, angriber ubønhørligt, mens Befrielsesstyrken kæmper sig vej til undsætning.

Vil det lykkedes dig, med begrænset tid og ubarmhjertige angreb på Compounden at "Keep Up The Fire?"

For regler: TRYK HER  manual i boksen er farvet og med illustrationer.


Unboxing:


Spil genemgang: