Labyrinth: The War on Terror, 2001-?

570,00 kr.
Varenummer: GMT1012-16

Labyrinth tager 1 eller 2 spillere med ind i den islamistiske jihad og den globale krig mod terror.

Med et bredt omfang, let at spille og en uendelig række af kort kombinationer der ligner GMT Games' Twilight Struggle, skildrer Labyrinth både indsatsen for at imødegå ekstremistisk terrorisme og den bredere ideologiske kamp - guerillakrigsførelse, regimeskifte, demokratisering og mere .

Antal spiller: 1 - 2 / Spilletid: 180 min. / Alder: 12 / Sværhedsgrad: Medium-Heavy / Udgivet 2011

Andre vare fra GMT Games


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Indeholder:

Into the Labyrinth...2001: Det Amerikanske århundrede er afsluttet med en enkelt koldkrigs supermagt og en pause i konflikten, som nogle kaldte historiens ende.

Det var det ikke.

I Mellemøsten og Sydasien var en islamisk genoplivning i gang, mens vrede spredte sig blandt andet på grund af USA's støtte til regionernes anti-sovjetiske tyranni.

Således udbrød en ny kamp mod Vesten.


Den rige saudiarabiske fanatiker Usama bin Ladin erklærede hellig krig mod Amerika i 1996 og ramte med spektakulære terrorangreb amerikanske mål i Østafrika i 1998 og Arabien i 2000.

Bin Ladins al-Qaeda organisation rekrutterede og trænede under beskyttelse af en afghansk fundamentalisme, født af den antisovjetiske bjørnefælde i 1980'erne.

I 2001 havde al-Qaeda sat endnu flere ødelæggende angreb i gang - denne gang i det amerikanske hjemland - i håb om at antænde en global muslimsk opstand.


Oprør eller ej, Vestens svar på disse angreb den 11. september ville omforme internationale anliggender fra London til Jakarta og fra Moskva til Dar es Salaam.

Labyrinth byder på asymmetrisk spil og en labyrint af politiske, religiøse, militære og økonomiske begivenheder.

I de parallelle bombe- og ideologikrige, er international koordination nøglen – men terroristernes mulighed for at lave splid i den vestlige verden er mange.

Tårnene er faldet, men den globale kamp er lige begyndt.

For regler: TRYK HER / For play book: TRYK HER

Spil gennemgang:
One 22 x 34" Mounted Map

156 counters

120 playing cards

15 tan wooden cubes

15 black wooden cylinders

Rules Booklet

Play Booklet

Two Player Aid cards

Four six-sided dice