Midway Solitaire Deluxe

699,00 kr.
Varenummer: DCG1028

Midway Solitaire følger kampagnen i Pacific Theatre of Operations fra april til juni 1942.

I denne periode tog japanerne offensiven i to store kampagner, inklusive kampene ved Koralhavet og Midway - begge afgjort af hangarskibsaktioner.

Antal spiller: 1 / Spilletid: ? / Alder: 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2017

Andre vare fra Decisions Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indholder:

Efter den overvældende succes opnået af japanerne fra december 1941 til marts 1942, indledte det japanske kejserlige hovedkvarter den anden fase af deres planlagte udvidelse designet til at isolere Australien i forbindelse med adm. Yamamotos plan om at ødelægge de amerikanske stillehavsflådeskibe.

Denne plan forudså beslaglæggelsen af ​​baser i Papua/Ny Guinea og Salomonøerne.

Disse baser ville støtte fremtidige operationer mod Ny Caledonien, Fiji og Samoa.

I begyndelsen af ​​marts, med erobringen af ​​Lae og Salamaua, var hele nordkysten af ​​Papua/Ny Guinea faldet til japanske styrker, som planlagde en amfibie-invasion af Port Moresby.

I begyndelsen af ​​maj påbegyndte adm. Inoue operationen, hvilket resulterede i krigens første hangarslag i Koralhavet og opgivelsen af ​​Port Moresby invasionen.

Med denne fiasko og den ydmygende bombning af Tokyo af det amerikanske Doolittle Raid udført den 18. april, fremskred det kejserlige hovedkvarter startdatoen for Yamamotos Midway og Aleutians planlagte invasioner.

Den 26. maj sejlede den japanske Northern Force fra Japan mod Aleuterne med to hangarskibe.

En dag senere var den største japanske styrke på vej mod Midway, hvilket førte til en af de største (og heldigste) flådesejre i historien og den virtuelle afslutning på japansk ekspansion i Stillehavet

Du kommanderer den amerikanske flåde og allierede styrker, mens spilsystemet styrer den kejserlige japanske flåde.

Du påtager dig rollen som adm. Nimitz med hensyn til de tilgængelige muligheder og beslutninger, du kan træffe for at afvise den japanske flådes i Stillehavet.

Du skal besejre flere flådeoffensiver, som hver har overlegne tal.

Nøglen til at vinde er at balancere dine begrænsede aktiver for at imødekomme de trusler, der præsenterer sig selv i løbet af spillet.


Spil gennemgang:


22×34 inch mounted game board

224 die-cut counters

1 player aid card

Rules / campaign analysis booklet

1 six-sided die

Storage bags