No Peace Without Spain!

630,00 kr.
Varenummer: CPS1072

(Deluxe Edition)

I november 1700 døde kong Carlos II af Spanien uden en arving.

Den langvarige fejde mellem Bourbonerne og Habsburgerne brød ud igen, da begge sider pressede på deres krav på tronen.

Antal spiller: 2 / Spilletid: 240 Min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium / År. 2011

Andre vare fra Compass Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

"No Peace Without Spain" er et kortdrevet krigsspil med to spillere, der elegant genskaber denne episke kamp ved hjælp af et punkt-til-punkt-kort og et enkelt dæk med 55 kort.

Handlingskort bruges til at aktivere hære til bevægelse og belejring, mens begivenhedskort bringer historiske og specielle begivenheder i spil, der kan svinge lykke til uheld, når det mindst forventes.

Hver tur repræsenterer et år, hvert korps repræsenterer 10.000 mænd af alle våben, og hver leder repræsenterer en hovedkommandant og hans stab.

Spillet har et nemt og intuitivt kampsystem, der fremhæver et unikt aspekt af denne krig: teambaseret kampkommando, måske det mest berømte eksempel er den ekstraordinære succes opnået ved partnerskabet mellem to af krigens mest fremtrædende befalingsmænd, hertugen af ​​Marlborough og Prins Eugen af ​​Savoyen.

The Bourbon cause har også talentfulde ledere, især Marshals Villars, Vendome og Berwick.

Disse og andre ledere er vurderet til taktiske og kommandomæssige evner, og de har væsentlig indflydelse på begivenhedernes forløb.

Spille brætet understreger betydningen af fæstninger i en krig, der sandsynligvis var højdepunktet for formel belejringskrig.

Fæstninger i denne æra holdt sjældent stand mod en belejrer, der havde den nødvendige tid og mandskab til at gennemføre en ordentlig belejring, og spillet genskaber dette pænt med et simpelt belejringsbord, der giver plads til usædvanligt kraftige forsvar eller hurtige kollaps.

Sejrspoint opnås eller tabes af Alliance-spilleren, og spilsejren kommer enten gennem automatisk sejr eller baseret på endelige VP'er efter 1713-turen.

For regler: TRYK HER

Unboxing af Ardwulf's Lair