Ostkrieg: WW II Eastern Front

500,00 kr.
Varenummer: CPS1089

Ostkrieg: WW II Eastern Front er et kompakt spil på strategisk niveau, der dækker kampen på østfronten under anden verdenskrig.

Dette spil bruger det unikke og hurtige, kortdrevne kamp/bygge system introduceret i Pacific Tide som bevæger sig omkring jord- og luftoperationer.

Selvom det er ekstremt godt for to spillere, så kan Ostkrieg nydes igen og igen som solo spil, med sit unikke, "personlighedsdrevne” bot-system (se under bonus).

Antal spillere 1 - 2 / Spilletid 120 - 240 min. / Alder 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2020


Andre vare fra Compass Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indhold:

På trods af det strategiske niveau i spillet, er der operationelle og endda taktiske nuancer, herunder Axens Mindre begrænsninger, da spillerne skal beslutte, hvornår og hvordan de vil indsætte deres land- og luftstyrker.

Det kortbaserede kamp/bygge-system fungere på en anden måde, ind de "normale" hændelses/operationspunkter-drevne systemer man ser i andre spil.

Der findes separate kortdæk til Axis og den russiske spiller.

Hvert år i spillet, modtager spillerne årets kort gratis ... men kan bruge byggepoint for at tilbagekøbe ældre kort.

Dette vil medføre, at spilleren får et par smertefulde øjeblikke, da han typisk ikke har råd til at genkøbe hvert kort, han har brug for (eller mener, at han har brug for).

Spillere skal også beslutte, hvilket aspekt af kort de skal bruge - mange har flere og eksklusive anvendelser (såsom "Gør A eller gør B"), og disse anvendelser giver undertiden meget forskellige resultater baseret på driftsmæssige eller strategiske behov på det tidspunkt.

For at hjælpe med at sikre et spændt og dynamisk spil tvinger systemet spillerne til at træffe mange valg og beslutninger under hele spillet.

Bonus bot:

Som en bonus for solospillere har Ostkrieg en solo-assistent - almindeligvis kendt som en "bot" - der giver vejledning til spilleren for begge sider under solospillet.

Assistenten handler forskelligt ud fra den "personlighed", den har fået ... aggressiv, defensiv eller afbalanceret.

Alle spillekort har en bedømmelse (rating), som assistenterne prioriterer ud fra.

Designer: Mitchell Ledford and Gregory M. Smith

For regler: KLIK HER


Unboxing:


Spil gennemgang:


One map (17" x 22" map size)

One Countersheet of 9/16” unit-counters

53 Game Cards

Rules booklet

2 Player Aid cards

16 Six-sided Dice

Box and Lid