Pavlov`s House Reprint

580,00 kr.
Varenummer: DV1-045

I Pavlov´s House, tager du kontrollen over de forskellige forsvarene styrker, du kontrollere også nøgle lederne for Soviets 62nd arme, som gjorte farsvaret af Pavlov`s House muligt. 

Antal spillere 1 - 3  / spilletid 60 - 75 min. / Alder 12+ / Sværhedsgrad: Medium /Udgivet 2018

Andre vare fra Dan Verssen Games

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Pavlov's House var en befæstet lejlighedsbygning, der blev brugt som et stærkt punkt af den sovjetiske 62nd. hær under det afgørende slag ved Stalingrad i 2. verdenskrig. Sovjetiske forsvarere holdt ud i næsten to måneder fra et konstant tysk angreb. Bygningens navn blev hentet fra Yakov Pavlov, en sergent, der førte det indledende stormgruppeangreb, der resulterede i erobringen af ​​bygningen fra tyskerne. Historien om Pavlov's House var et nøgleelement af sovjetisk propaganda og blev brugt som et symbol på den utrolige modstand fra sovjetiske styrker under slaget ved Stalingrad. I Pavlov's House, tager du kontrollen af ​​de tapper forsvare af brændpunktet. Du kontrollerer også de vigtigste ledere i den sovjetiske 62nd hær, der gjorde det muligt at forsvare Pavlov's House. Objekt af spillet Målet med Pavlov's House er at holde ud indtil forsvarene af Pavlov's House får til opgave at storme et vigtig tysk holdepunkt under slaget ved Stalingrad. I spillet er dette afbildet ved at spille gennem et dæk af kort, der repræsenterer elementer fra den tyske 6th. hær. spille muligheder.

Solo: I soloversionen af ​​spillet tager du kontrol over forsvarerne af Pavlov's House. Du kontrollerer også de vigtigste ledere i hele den sovjetiske 62. hær. 2 spiller, samarbejde: Ved samarbejdes version af spillet, tager en spiller rollen som forsvarere af Pavlov's House, mens den anden spiller tager rollen som lederne af den 62. hær. 2-3 spiller: I 2 - 3 spiller delen tager en spiller rollen som de tyske angribere. De kan spille mod en eller to spillere, der kontrollerer den sovjetiske side.