Raiders Of The Deep U-Boats Of The Great War 1914 - 18

795,00 kr.
Varenummer: CPS1062

Raiders of the Deep: U-boats of the Great War, 1914-18 er et solo spil på taktisk niveau, der giver dig kommandoen over en tysk U-båd under Første Verdenskrig (dengang kendt som The Great War).

Antal spiller: 1 / Spilletid: 120 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium / udgivet 2018

Andre vare fra Compass Games

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Din mission er at ødelægge så meget allieret skibsfart som muligt, mens du forbedrer din besætningskvalitet, øge din rang og forsøger at overleve indtil våbenhvilen og slutningen af ​​krigen.


Raiders of the Deep er baseret på det populære Hunters spilsystem.

Historien om den første U-bådskrig er en af ​​de desperate kampe over og under bølgerne, om pirateri, grusomheder og om frustrationer forårsaget af manøvrer fra politikere og militærledere, der ikke forstod realiteterne i denne nye form for krigsførelse.

Raiders of the Deep giver spillerne mulighed for at opleve historien om den første U-bådskampagne.

Det var en kampagne der kombinerede vildskab og ridderlighed i lige grad, hvilket afspejlede det gamle krigssystem og den moderne tids begyndelse: en tid med total krig.

Formålet med spillet er at udføre adskillige patruljer i rollen som en tysk U-bådskommandant og sænke fjendtlige skibe.

Du kommanderer en af ​​19 tilgængelige tyske U-bådsmodeller som påtog sig missionerne.


Succesen for hver patrulje afspejles af den samlede tonnage af skibe der er sænket, hvilket kan resultere i forfremmelse og besætningsfremgang og forhåbentligt modtagelse af den meget eftertragtede Pour le Mérite-pris.

Ligesom i den virkelige U-bådskrig involverer spil systemet en masse tilfældigheder (som det var tilfældet historisk), men den ultimative succes hviler på de beslutninger du træffer i løbet af din karriere.

Spillet er hurtigt og intenst og fokuserer på at udføre patruljeopgaver og løse møder på havet indtil der vender sikkert tilbage til havn igen.


Efter afslutning af hver patrulje vurderer du din succes ved at konsultere logarket, hvilket kan resultere i en forfremmelse/pris til dig selv som kommandør eller nye besætnings færdigheder.

Mellem patruljeopgaverne bliver din U-båd ombygget i en eller flere måneder baseret på eventuel opstået skade.

Du kan også få brug for tid til at komme dig efter selv at være kommet til skade, før du kan gennemføre din næste patrulje.

Der er mange unikke elementer fra Den Store Krig fanget i dette spil, inklusive virkningen af ​​politiske og teknologiske fremskridt som ændrede krigens forløb.

Oplev hvordan den tyske regering lagde restriktioner på U-bådskommandører for at bejle til den offentlige mening i neutrale lande og hvordan Entente-flådernes desperate ram- taktik begyndte at blive afløst ved fremkomsten af dybdeangrebet og fremskridt i flådens luftstyrke.

Spillet fanger også forskellen i strategi og taktik i de forskellige farvande, hvor U-bådene opererede.

Dette spil er meget tilgængeligt for dem, der er bekendt med The Hunters eller Silent Victory.

Selvom Raiders of the Deep er designet som en solo spiloplevelse, er der yderligere muligheder for spil til både multi-player-spilsessioner og organiseret turneringsspil.


Manual TRYK HER


One Countersheet of 1/2″ unit-counters

Ten U-Boat Display Mats 8.5″ x 11″

Seven Player Aid Cards 8.5″ x 11″

One Combat Display Mat 8.5″ x 11″

Eight Kommandant Card Tiles 2.5″ x 3.75″

Rules Booklet

German U-Boats and Target Roster Booklet

One Patrol Logsheet 8.5” x 11”

Two 6-sided, two 10-sided dice, and one 20-sided die

Box and Lid