Red Flag Over Paris

375,00 kr.
Varenummer: GMT2116

De parisiske revolutionære tager kontrol over den franske hovedstad, hvilket fører til begyndelsen af ​​Pariserkommunen, en socialistisk og populær regering der ville regere Lysets By fra 18. marts til 28. maj 1871.

Spændingen eskalerer mellem kommunen og Versailles indtil de tragiske begivenheder i den blodige uge.

Antal spiller: 1 - 2 / Spilletid: 20 - 40 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2021

Andre vare fra GMT Games

    

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Efter den fransk-preussiske krig har Paris været belejret af tyske tropper siden den 18. september 1870.

Kun beskyttet af nationalgarden (bestående hovedsagelig af parisiske arbejdere og håndværkere), føler befolkningen i Paris, hårdt ramt af belejringen, sig ydmyget over beslutningen om at underskrive en våbenhvile med Tyskland i januar 1871.

Almuen er sulten og vrede.

Så da Adolphe Thiers, leder af regeringen forsøgte at gribe kanonerne fra nationalgarden i Montmartre og sendte regulære tropper til Paris den 18. marts, rejste pariserne sig mod de politiske og militære ledere der havde trukket sig tilbage til Versailles.

Røde flag vajer højt over Paris.

De parisiske revolutionære tager kontrol over den franske hovedstad, hvilket fører til begyndelsen af ​​Pariserkommunen, en socialistisk og populær regering der ville regere Lysets By fra 18. marts til 28. maj 1871.

Spændingen eskalerer mellem kommunen og Versailles indtil de tragiske begivenheder i den blodige uge.

Mens historien udvikler sig, kan du udnytte store ledere som Auguste Blanqui, Adolphe Thiers, Louise Michel eller Patrice de MacMahon til at lede borgerkrigen i Frankrig!

Red Flag Over Paris, den åndelige efterfølger til Mark Hermans Fort Sumter, er et kort, men udfordrende, kortdrevet spil med to spillere, der skildrer de to måneders intense konfrontation mellem kommunarderne og regeringen i Versailles under Paris-kommunen i 1871.


Du vil spille som en af disse fraktioner og kæmpe for kontrol over Paris.

Men du bliver også nødt til at vinde den franske befolknings hjerter og sind, da bestyrelsen er opdelt i to områder - militære og politiske - og igen opdelt i flere dimensioner (politiske institutioner, offentlig mening, Paris-kvarterer og forterne på udkanten af byen).

Spillet tvinger spillere til at træffe svære beslutninger, såsom hvornår de skal fokusere på politisk indflydelse eller militær dominans og hvordan man optimerer begrænsede ressourcer.

Ud over at kontrollere de militære og politiske rum samt opfylde dine mål om at score Victory Points, bliver du nødt til at styre dit momentum.

Versailles er nødt til at samarbejde med den preussiske angriber for at opbygge en hær, der vil genoprette orden i hovedstaden.

På den anden side er kommunen nødt til at opbygge et robust revolutionært momentum for at sikre, at befolkningen forbliver mobiliseret efter måneder med belejring og fødevaremangel.

Hvert kort repræsenterer enten en kritisk personlighed eller en væsentlig begivenhed i Paris-kommunen.

Du kan bruge et kort til dets begivenhed, for dets operationelle værdi (som giver dig mulighed for at placere eller fjerne indflydelses kuber i ethvert givet område), til at købe en begivenhed der er kasseret af din modstander eller opbygge dit momentum.

Efter op til tre runder kulminerer Red Flag Over Paris i en sidste krise hvor hver spiller skal spille alle de kort, de lagde til side tidligere i spillet, som den sidste mulighed for at placere indflydelse før vinderen findes.

For regler: TRYK HER 

CUBE4MEs Forslag til let opbevaring af dit indhold i:  Red Flag Over Paris 


Intro:


1 mounted mapboard

A 39 card strategy deck

15 cards for Objectives, Final Crisis, and Initiative

36 wooden influence cubes

4 wooden discs for Fortifications and Barricades

4 wooden cylinders

1 Rulebook

1 Playbook

1 six-sided die