Silver Bayonet Anniversary Edition

485,00 kr.
Varenummer: GMT1601

Silver Bayonet genskaber den centrale kamp i november 1965 mellem en fuld nordvietnamesisk hærdivision og den amerikanske 1. luft kavaleri division i Ia Drang -dalen.

Antal spiller: 1 - 2 / Spilletid: 30 - 960 min. / Alder: 12+ / Sværhedsgrad: Medium Heavy / Udgivet 2016

Andre vare fra GMT Games

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

NVA ekspertise inden for minering og bagholds taktik resulterede i betydelige amerikanske tab.

Amerikansk mobilitet og evnen til at bære enorme mængder ildkraft hurtigt, ødelagde næsten den angribende NVA division og tvang en ændring i NVA taktikken.


Denne genudgivelse af GMT Games 'CSR-prisvindende titel fra 1990 som der startede det hele, bevarer det oprindelige operative system, men strømliner det til at omfatte innovativ kampudfald der integrerer manøvreringskamp, nærkamp, artilleribombardement og støtte fra skibe og luft enheder.

Øget tilgængelighed til primært og sekundært kildemateriale har gjort det muligt at foretage ændringer for mere præcist at repræsentere begge siders unikke muligheder uden væsentligt at ændre eller bryde basis spille systemet.

De store ændringer involverer patruljer, baghold, landingszoner og 1. Cav Brigade HQ, mens mindre ændringer justerer bevægelses, kamp og koordineringsspilmekanik for at vise de radikalt forskellige styrker og svagheder, som FWA og NVA styrken bragte til kampene i Ia Drang Dal.

Download regler: TRYK HER


Unboxing: