The Day Was Ours: First Bull Run (July 21, 1861)

540,00 kr.
Varenummer: REV-TDWB

Den 4. august 1861 indsendte brigadegeneral Irvin McDowell sin rapport om felttoget og det deraf følgende slag ved Bull Run den 21. juli 1861, den første betydningsfulde kampagne under den amerikanske borgerkrig i Virginia.

Antal spiller: 1 - 2 / Spilletid: 240 - 640 min. / Alder: 14+ / Level: Medium / Udgivet 2021

Andre vare fra Revolution Games

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

I brigadegeneral Irvin McDowell rapport undren han sig over hvordan unionshærens angreb og umiddelbare sejr i stedet blev til en masse uorden da de strømmede mod Washington ved mørkets frembrud.

De konfødererede var blevet udmanøvreret og udkæmpet i morgen angrebet, men virkede simpelthen uvidende om at de var blevet slået, som McDowell og mandskabet beskrev det.

Denne manglende vilje til at acceptere nederlag bragte de konfødererede en sejr.

Uerfarenhed og overskud var til stede i lige stor grad i begge hære og kombineret blev det til en kaotisk slagmark.

Efterhånden som du gennemgår dine hære, vil navnene på brigade- og divisionschefer øjeblikkeligt være bekendte; Sherman, Jackson, Burnside, Johnston er alle til stede, hvor de begyndte at lære deres fag.

Blind Swords-systemet giver en skræddersyet pasform til dette tidlige krigsslag, hvor tropper måske eller måske ikke reagerer på ordrer, kan holde ilden og tro at fjenden er deres ven, og hvor kaos bestemt var dagens orden.

The Day Was Ours er det sjette spil i Revolution Games' Blind Swords-serie af spil på regiments niveau om amerikanske borgerkrigskampe.

For manual TRYK HER 

For Exclusive Rules TRYK HER


-22 x 34 inch Map

-176 x 5/8 inch Counters

-Series Rule Book 

-Exclusive Rule Book (Color)

-5 Player Aids

-Box

-2 Dice