The Lamps Are Going Out 2nd. Edition

600,00 kr.
Varenummer: CPS1116

The Lamps Are Going Out er et spil, der simulerer første verdenskrig på det strategiske niveau.

Mange af de økonomiske og militære faktorer er blevet forenklet for at gøre spillet så let som muligt, mens de stadig viser den nøjagtigt styrkebalance, strategier, begrænsninger og i sidste ende beslutningstagning, der er involveret. 

Antal spillere  2 - 4 / Spilletid 240 - 360 min. / Alder 14+ / Sværhedsgrad: Medium / Udgivet 2016 reprint 2023

Andre vare fra Compass Games


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Indeholder:

Dette er et spil spænder over hele krigen fra august 1914 til november 1918.

Alle scenerier er repræsenteret på områdekortet fra Europa til det nære Østen og Østafrika, såvel som flådekrigen i Atlanterhavet - fra den britiske blokade til den tyske ubådskampagne.

Kernen i spillet er ledelse og bevægelser, samt offensiver fra felthære i et forsøg på at nedbryde, trænge igennem og tvinge fjendens hære til at trække sig tilbage for at vinde territorium og / eller eliminere modsatte kræfter.

Mobilisering af nye hære og levering af udstyr til udtømte hære kræver tildeling af produktionspoint, en knap vare, der varierer fra nation til nation og repræsenterer den industrielle kapacitet til krig samt arbejdskraft, logistisk kapacitet og træning af hvert lands militær.

Hver side kæmper også for det næste teknologiske gennembrud for at få en fordel på slagmarken, fra fremskridt inden for luftfart og artilleri til ubåde og giftgas.

Begivenhedskort til hver af de fire spilfraktioner sørger for politisk udvikling, ledelse, friktion og militær udvikling, som er specifik for hver af de involverede nationer.

Teknologikort giver spillerne mulighed for at investere og forske i flere grene af fremskridt.

I The Lamps Are Going Out er spillerne frie til at anvende de strategier, de føler bedst hjælper dem med at vinde, men geografi, arbejdskraft og ressourcer der er tilgængelige i spillet, vil føre til mange af de samme dilemmaer, som de historiske ledere mærkede.

Det enkle, men realistiske produktions- og kampsystem, gør at det kan spilles på en aften og gør det muligt for krigen at udfolde sig med historisk troskab, samtidig med at spillerne får et stort spillerum til at anvende forskellige strategier, til at dirigere deres styrker og afsætte deres begrænsede ressourcer, for at holde deres hære klar til handling, til trods for konfliktens udmattende karakter.

Manual TRYK HER 


 


•    1 22”x34” MOUNTED MAPS

•    176 5/8” counters

•    100 Event Cards

•    20 Technology Cards

•    2 Player Aid sheets

•    1 Rules booklet

Release Date: February 2021

Designer:  Kirk Uhlmann

Developer:  Hermann Luttmann